Infantil masculí

Infantil masculí

dimarts, 22 de maig del 2012

Infantil masculí

Polisportiu Na Caragol, 12.05.2012


Artà Electrohidràulica Llevant, 78
Eu Moll, 59

Parcials: (26 : 15) (19 : 16) (12 : 20) (21 : 8)

A la primera meitat, tot i posar-nos davant en el marcador i aconseguir moltes oportunitats de contraatac o atacs ràpids a cistella, ens va faltar jugar amb tranquil·litat i moure la pilota abans d’entrar a cistella. Pel que fa a la defensa, vam tenir errades en el rebot, ja que no tancàvem bé al nostre defensor i també ens costava molt córrer el balanç defensiu, de manera que l’equip contrari també trobà oportunitats per córrer el contraatac.
Al tercer període, els nins sortiren del descans un poc confiats degut a l’avantatge aconseguit, a més seguírem fent les mateixes errades en defensa que en la primera meitat, com no tancar bé el rebot, a més de deixar metres al defensor. Pel que fa a l’atac, continuàvem sense jugar estàtic i intentar trobar bones opcions.

Ja al darrer quart, aconseguírem començar a jugar les nostres possessions amb tranquil·litat, i així, trobar bones opcions per atacar la cistella, cosa que ens va donar bons resultats. De manera que vam poder aconseguir un avantatge còmode en el marcador. Els nins jugaven més còmodes i aquesta sensació es va veure reflectida tant en l’atac com en la defensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada