Infantil masculí

Infantil masculí

dimecres, 2 de maig del 2012

Infantil masculí

Polisportiu Na Caragol, 28.04.2012

Artà Electro Hidràulica, 50
CB. Dakota Alcúdia, 37


Parcials: (11 : 8) (18 : 8) (13 : 9) (18 : 12)

Victòria merescuda i molt treballada per part de l’equip local. Feia un parell de partits on l’equip no estava molt motivat i amb desconfiança i això no ens deixava realitzar els partits que tots esperàvem.
Després d’una setmana amb uns grans entrenaments, per enfrontar-nos al segon classificat, l’equip estava motivat i amb ganes de guanyar. I no només de guanyar de 2 punts, si no aconseguir la victòria i el bàsquetavaraix al nostre favor.  I així va a ser.
Els nins, gràcies a la bona actitud defensiva que tengueren en tot el partit va fer que robéssim moltes pilotes i aconseguir contraatacs fàcils.
En quant en el joc estàtic van millorant bastant i aconseguint entrar fàcil a dins la zona i penetrar tot sols cap a cistella. El que els hem estat entrenant durant tota la temporada es va veient en aquests darrers partits.
El fet de jugar amples, moure ràpid la pilota, passar i tallar i jugar amb els pivots cada vegada s’aconsegueix més bé i amb més facilitat.
Dir que el Dakota no ens ho va posar gaire difícil i va ser un partit on ens van sortir les coses gràcies a l’actitud de l’equip.
Donar l’enhorabona a tots els nins per l’actitud i el companyerisme que es va veure tant dins la pista com en el banquet. Tot el temps donant ànims uns als altres i això va fer que la victòria no només s’aconseguís amb el marcador sinó de cara a l’equip en general.
Ànims i acabar de disfrutar la temporada com aquest darrer partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada