Infantil masculí

Infantil masculí

dimarts, 20 de març del 2012

Infantil masculí

La Salle Manacor, 17.03.2012
Bàsquet Manacor B, 09
Artà Electro Hidràulica Llevant, 60
Parcials: (06 : 20) (03 : 34) (0 : 06) (- : -)

Aquesta setmana l’èquip s’enfrentava a l’últim de la classificació per tant no hi hauria d’haver gaires complicacions per guanyar el partit.

Els nins en aquest cas, degut al mal partit que feren el dissabte passat, sabien que s’enfrentaven a un repte. Aquest repte era sortir motivats des del primer momento fins que sonàs la bòcina final. Un altre repte era que havien de jugar tranquils, les entrenadores les havien marcats uns objectius a treballar.

En el primer quart es va fer molta feina amb les jugades estàtiques, passar i tallar anava sortit cada vegada més. També ens va anar bé, per seguir pràcticant les jugades amb els pivots, que també van ser bastant favorables per aquest primer parcial. En quant a la defensa es va haver d’insistir perquè l’èquip mantingués la intensitat desitjada.
El segon quart va ser un poc diferent del primer. Aquí la bona actitud defensiva va fer que el quart es guanyés gràcies al robo de pilotes i poder córrer el contraatac. Va ser un parcial bastant monòtom, però amb una bona defensa.
Ja els dos darrers quarts l’èquip seguia motivat i en ganes de probar les coses. Tothom va començar a fer la seva feina, una bona defensa i després atacs estàtics o corregudes de contraatacs.

Des d’aquí volem donar les gràcies al jugador premini Monserrat Santandreu, que va jugar el seu primer partit amb aquest equip i dir-l’hi que la seva actuació va ser molt bona i ens deixa amb un bon gust de boca.
Molts d’ànims i a seguir fent feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada