Infantil masculí

Infantil masculí

dimarts, 13 de març del 2012

Infantil masculí

Polisportiu Na Caragol, 10.03.2012

Artà Electro Hidràulica Llevant, 69
Viu Bàsquet Bunyola, 35
Parcials: (18 : 11) (21 : 5) (8 : 9) (22 : 10)

Aquesta setmana l’èquip s’enfrentava a un rival bastant inferior al nostre equip. Com que sabíem que havia de ser un partit on no hi hauria d’haver complicacions se’ls hi va posar una sèrie d’objetius, tant a nivell individual com a nivell d’equip però que no foren aconseguits, cosa que no s’entén gaire, ja que la l’equip rival no ens plantejà cap tipus de dificultat.

Ja des de l’escalfament del partit ja vèiem que no hi havia la motivació de cada setmana, ja que ells mateixos se n’adonaren de les mancances del rival i ja no es motiven al 100%, cosa que haurem de treballar, ja que la motivació sempre ha de ser la màxima.

Tot el partit va ser bàsicament un monòleg de l’èquip local, que quan l’èquip contrari fallava, feia una mala passada o feia passes d’arrancada, els locals corrien el contraatac.
No hi va haver manera de pitjar en defensa durant tot el partit i les jugades en estàtic van desaparèixer, com si mai no haguéssim jugat en estàtic.
Tot i això, vam aconseguir una altra victòria, encara que per les entrenadores no la consideram una victòria.

D’aquí els volem dir que en aquests partits així hi han de posar molt de sa seva part i agafar aquests partits com un entrenament més, on tenim l’oportunitat d’assejar les coses dels entrenaments davant un equip que no saben que els hi farem i no és el mateix que davant els nostres propis compnays en els entrenaments.

Ànims, molta motivació i ganes per afrontar els pròxims partits ja que també seran partits per posar en pràctica les jugades i conceptes entrenats que ens han de ser útils de cara a partits més complicats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada