Infantil masculí

Infantil masculí

dimarts, 21 de febrer del 2012

Infantil masculí


Polisportiu Na Caragol, 18.02.2012
 
Artà Electrohidràulica Llevant, 63
Llucmajor, 54

Parcials: (19 :15 ) (13: 4) (16 : 13) (15 : 22)

Bon partit per part de l’equip local. Aquest era el primer partit de la segona volta, i l’equip tenia moltes ganes de fer un bon paper, ja que a l’anada el perdérem de 6 punts.

L’equip va sortir amb moltes ganes, pressionant a tota pista. Així i tot, la pressió no acabava de ser del tot efectiva, ja que l’equip contrari era més ràpid i superava la pressió, de manera que arribava i trobava lloc per entrar a cistella. En atac, els artanencs intentaven trobar espais per entrar a cistella, tot i que els hi era molt difícil, ja que l’equip contrari estava molt tancat en defensa.

Al segon període, deixàrem de pressionar a tota pista, i ens posàrem a defensar a mitja pista, per tal d’evitar les entrades fàcils per part de l’equip contrari. Els nostres nins seguiren intentant trobar oportunitats per entrar a cistella, tot i que vam fallar molts de tirs prop cistella.

A la segona part, l’equip continuà en la mateixa línia defensiva, intentant que l’equip visitant no trobés oportunitats fàcils per entrar a cistella, cosa que es va aconseguir ja que sortíem molt a les ajudes. Tot i això, degut a la intensitat defensiva del nostre equip vam sofrir l’expulsió de dos jugadors (Pascual Tello i Joan Massanet), i no s’havia acabat el tercer període.

Ja al darrer període, l’equip contrari començà encertant uns quants contraatacs seguits, cosa que va fer que s’acostés al marcador i aconseguís retallar la diferència a 8 punts. Aleshores, el nostre equip aconseguí recuperar la calma que havia perdut en atac, i continuà amb la intensitat defensiva que havíem tengut, fins al moment, de manera que vam poder mantenir la diferència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada