Artà, 03.12.2011

Sant Josep, 61
Artà Electrohidràulica Llevant, 77

Parcials: (11 : 18) (23: 10) (18 : 27) (9 : 22)

Molt bon partit per part de l’èquip local, el qual sortí molt motivant, sobre tot en defensa, cosa que va permetre realitzar contraatacs amb bastanta facilitat. En estàtic l’èquip ha de seguir treballant ja que hi havia poques idees.

En el segon quart l’equip va baixar molt el ritme a l’hora de defensar i el San Josep ho va saber aprofitar, i ens vam anar al descans perdiguent.

En el tercer i quart periode, l’equip tornà a sortir molt motivat, construint una molt bona defensa i això va permetre un continu de contraatacs on l’equip local aprofità sense cap dubte. Basta veure el darrer periòde on quedà un parcial de 9 a 22 a favor de l’Artà.

S’ha de seguir treballant. Cal dir també, que han millorant molt amb les linies de pase i les ajudes.

Des d’aquí les ànimam a seguir treballant i poder gaudir amb aquets tipus de partits disputats.