Bendinat, 05.02.2011

De la Cruz, 63
Artà Electrohidràulica Llevant, 37

Parcials: (14 : 08) (16 : 11) (19 : 09) (14 : 09)

Derrota clara dels nostres jugadors davant un equip molt intens defensivament i que corria molt bé el contraatac.
L’equip artanenc va començar el partit molt tou en defensa, cosa que aprofitaren els locals per aconseguir cistelles fàcils. Al segon quart, l’Electrohidráulica Llevant va pressionar un poc més, i això es va notar a la pista, ja que els locals perdien moltes pilotes, provocant contaatacs molt fàcils per als nostres jugadors però que no els van saber aprofitar. L’Artà va ‘regalar’ durant tota la primera part, entre tirs lliures i entrades de contraatac errades, 17 punts.
Al tercer i quart període, els nostres jugadors no van poder fer res davant la superioritat física de lequip local, i es va arribar al final del partit amb el marcador de 63 a 37.